Passion for Technology

XEDI Lyhyesti

XEDI:n palvelut kattavat teollisuuden ohjelmisto- ja sulautettujen järjestelmien ratkaisut, IoT ja pilvi järjestelmät sekä automaatio suunnittelu, mekaniikan ja muotoilun. Asiakkaitamme ovat suuret pörssiyhtiöt sekä pienemmät valmistavan teollisuuden yritykset. Palvelumme parantavat asiakkaittemme tuotteiden ja palveluiden kilpailukykyä tuotteen koko elinkaaren ajan. XEDI:n innovatiivisen suunnittelukyvyn tuloksia on nähtävissä teollisuuden ratkaisuissa ja arjen tuotteissa.

XEDI:n tehtävänä on toimia asiakkaidemme teknologiapertnerina ja auttaa heitä hyödyntämään teknologian tuomia mahdollisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla.

Projektit ohjataan tehokkaasti tavoitteeseen

Suunnittelemme moderneja tuotteita ja älykkäitä laitteita, jotka tehostavat asiakkaidemme toimintaa sekä luovat edellytyksiä älykkäämmälle toiminnalle. Käytössäsi on laaja tuotekehitysosaaminen, huippu teknologia tieto sekä laajat verkostot valmistavasta teollisuudesta. Pystymme tarjoamaan koko tuotekheitysprojektin huomioiden tuotteen teollisen muotoilun, mekaniikkasuunnittelun ja elektroniikkasuunnittelun sekä teknisen dokumentoinnin. Kattavien tuotekehitysprojektien lisäksi asiantuntijamme auttavat myös yksittäisissä tuotekehityksen vaiheissa.

Image

Menestytään yhdessä

Tavoitteenamme on asiakkaidemme liiketoiminnan sekä heidän tuotteiden vieminen teknisten ratkaisujen kärkeen. Asiakkaidemme menestys on meille tärkeää, sillä se on myös menestyksemme perusedellytyksiä.

Uusimmat teknologiat ovat yrityksemme intohimo ja tarjoamme kattavia asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja.

Olemme mukana kehittämässä tuotteita muun muassa seuraavien toimialojen kanssa:

  • Kotiautomaatio
  • Prosessiteolliosuus
  • Laivateollisuus
  • Kuluttaja elektroniikka

Meidän Palvelut

Sulautetut Järjestelmät

Yhteensä yli 25 vuoden kokemus sulautetuista järjestelmistä sekä elektroniikan suunnittelusta. Kokemusta langattomista teknologioista ja dual core prosessoreista. Käytettään Linux käyttöjärjestelmiä ja RTOSia.

Mobiili sovellukset

Toteutamme web- ja mobiilisovellukset käytettävyyssuunnittelusta asti tunnetuimmille alustoille.

IoT (Internet of Thinks)

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksesi haastavatkin IoT-ratkaisut liiketoimintakonseptista kokonaisuuden toteutukseen. Laaja-alaisen laitekehitys- ja sensorointiosaamisen avulla toteutamme ratkaisut myös vaativiin ympäristöihin ja olosuhteisiin.

Mekaniikka & Muotoilu

Hyvän muotoilun avulla tuotteista saadaan haluttavia, erottuvia sekä yrityksen muuta tuoteperhettä tukevia. Muotoilu nostaa tuotteissa asiakkaan kokemaa arvoa.

Sulautettujen elektroniikkalaitteiden suunnittelussa voimme yhdistää elektroniikkasuunnittelun, teollisen muotoilun, elektroniikan koteloinnin ja käytettävyyden suunnittelun. Otamme suunnittelussa huomioon valmistuskustannukset ja optimoimme materiaalivalinnat.